Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Řidič osobáku srazil dva dělníky pracující u silnice

Osobní vůz v Jamolicích na Znojemsku dnes dopoledne srazil na silnici dva dělníky, kteří tam pracovali, oba skončili v nemocnici. V místě zasahoval záchranářský vrtulník, nehodu policie vyšetřuje.

Nehoda se stala krátce před 8:30. „Podle předběžných informací dva dělníci měli na silnici odkrytý kanalizační poklop, u kterého klečeli. Projíždějícího řidiče osobního vozu údajně oslnilo slunce a přehlédl je," uvedla mluvčí policie Lenka Drahokoupilová.

Sedmatřicetiletý řidič se podle policie na poslední chvíli sice snažil zabránit střetu, bohužel se mu to nepodařilo. Podle dechové zkoušky před jízdou nepožil alkohol.

„Na místo jsme vysílali leteckou záchrannou službu a lékařskou posádku pozemní. Jednoho muže jsme transportovali vrtulníkem do Fakultní nemocnice v Brně Bohunicích na urgentní příjem, šlo o středně těžké zranění, druhého muže jsme převezli do ivančické nemocnice, šlo o lehčí zranění," uvedla mluvčí záchranné služby Michaela Bothová.

Autoři | Foto ilustrační foto, Dominik Svoboda

Štítky Jamolice, nehoda, dělníci, srážka, auto, silnice, dělník, policie, okres Znojmo, Fakultní nemocnice Brno, Brno-Bohunice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič osobáku srazil dva dělníky pracující u silnice  |  Znojemsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.