Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Školák vběhl ve Vyškově pod projíždějící auto, policisté hledají svědky

Srážku auta s malým školákem řešili dnes ráno vyškovští policisté. Dvanáctiletý chlapec podle všeho vběhl do silnice v ulici Palánek mimo přechod pro chodce. Třiačtyřicetiletá řidička Fabie již nestihla dobrzdit a chlapce srazila. Do nemocnice ho pak transportoval vrtulník. Policisté nyní prosí případné svědky o informace k nehodě.

Podle policistů byla řidička střízlivá. „Nehoda se stala mimo přechod pro chodce. Událost dále vyšetřujeme," sdělila Drbně policejní mluvčí Alice Musilová.

Na pomoc chlapci se okamžitě vydali záchranáři. Na místo vyslali lékařskou posádku a také vrtulník. „Zdravotníci chlapce vyšetřili, zjistili rozsah zranění, zafixovali jej a zaléčili. Poté jej k dalšímu vyšetření letecky transportovali do brněnské Dětské nemocnice," uzavřela mluvčí zácrjanářů Michaela Bothová.

Policisté nyní prosí svědky o pomoc. „Vyškovští policisté žádají svědky nehody, aby se přihlásili na telefonu 725 514 773 nebo lince 158," uzavřela Musilová.

Foto Petr Šulc, Facebook / Vyškovská Drbna

Štítky Vyškov, nehoda, chlapec, řidička, zranění. vrtulník, Škoda Fabia, Dětská nemocnice FN Brno, Drbna.cz

Školák vběhl ve Vyškově pod projíždějící auto, policisté hledají svědky  |  Vyškovsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.