Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Majitelce se ztratil pejsek Shiba-Inu. Nyní ho podle svědectví prodává cizí žena v Brně na ulici

Na konci května se přes noc ztratil ze zahrádky u domu u Nosálovic na Vyškovsku. Od té doby byl viděn dvakrát - pokaždé v rukou cizího člověka, v jednom případě ho dokonce žena prodávala za 5 tisíc korun v brněnských ulicích. Devítiletý pejsek Shiba-inu slyšící na jméno Akim je nezvěstný už přes tři týdny a majitelka Zlata N. se bojí, že ho někdo unesl a nyní se ho snaží prodat.

Facebookový příspěvek paní Zlaty sdílelo již tisíce lidí. Také díky tomu stopa Akima nevychladla. Naposledy měl být spatřen minulý týden na zastávce MHD v Židenicích. Měla ho (stejně jako 31. května ve Vyškově) držet černovlasá žena ve věku 35 až 40 let a snažila se ho prodat za 5 tisíc korun. 

Událost již majitelka nahlásila jak vyškovské, tak brněnské městské policii. To potvrdila i její mluvčí Tereza Kadrnožková. Bližší informace o ztraceném pejskov nebo jeho údajné únoskyni však brněnští strážníci zatím nemají.

Lidé se přitom Akima podle majitelky nemusí bát. „K cizím lidem je přátelský, celkově je spíše pohodář a klidné povahy. Při odchytu může vykazovat mírnou agresivitu, ze strachu. I když je sám nebo smutný, neštěká, pouze polehává," uvedla Zlata N.

„Prosíme o zvýšenou pozornost ve vašem okolí. Je možné, že zrovna Váš soused/ka má našeho Akima nebo že se Akimovi podařilo utéci a znovu se někde potuluje sám.Pokud budete mít podezření nebo alespoň pocit, že jste ho viděli, prosíme o zavolání. Sebemenší informace nám může pomoci. Odměna za nalezení. Moc všem děkujeme za sdílení. 608153067," vyzývá na závět paní Zlata.

Autoři | Foto Zlata N.

Štítky Akim, hledaný pes, Vyškov, Brno, okres Vyškov, Nosálovice, Aki, Židenice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Majitelce se ztratil pejsek Shiba-Inu. Nyní ho podle svědectví prodává cizí žena v Brně na ulici  |  Vyškovsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.