Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Mírná zatáčka, mokrá silnice a bum! Řidička skončila na střeše

Stačí chvíle nepozornosti nebo jen přecenění vlastních sil a nehoda je na světě. Své o tom ví třicetiletá řidička, která v neděli mezi Svatobořicemi-Mistřínem a Kyjovem poslala svého Seata tzv. na boudu.

Řidička jedoucí směrem na Kyjov nepřizpůsobila rychlost jízdy svým schopnostem a mokré silnici, po projetí zatáčky vyjela vpravo na krajnici, dostala smyk, přejela do protisměru a skončila v příkopu, kde se auto přetočilo na střechu. Řidička byla po havárii odvezena s lehkým zraněním do nemocnice. Podle dechové zkoušky byla střízlivá. Škoda na vozidle byla předběžně vyčíslena na 15tisíc korun.

Policisté varují řidiče, aby na mokré vozovce vždy dbali o bezpečí své i ostatních účastníků silničního provozu a raději ubrali plynu. „Motorové vozidlo se na mokré vozovce chová jinak než za sucha a zejména to platí při projíždění zatáček. Právě tento úsek je znám mnohými haváriemi, z nichž jedna měla tragické následky," uzavřel policejní mluvčí Petr Zámečník.

Autoři | Foto PČR | Zdroj PČR

Štítky nehoda, mokrá silnice, auto na střeše, havárie, SEAT, Kyjov, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mírná zatáčka, mokrá silnice a bum! Řidička skončila na střeše  |  Hodonínsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.