Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policisté chytili opilého muže za volantem. Neměl řidičák a jel kradeným autem přímo z loupežné výpravy

Kličkující auto upoutalo v noci na úterý pozornost policistů v Hodoníně. Za starou Felicií Pickup se proto rozjeli a když řidiče zastavili, měli hned jasno. Za volantem totiž seděla známá firma.

Řídil totiž muž, který už byl několikrát odsouzen za krádeže. Policisty proto nepřekvapilo, že byl opilý, neměl řidičák a ani doklady od auta. Jak se záhy ukázalo, auto vůbec neblo jeho. Ukradl ho teprve před chvílí, když se vloupal do prodejny s průmyslovými armaturami a ukradl z ní krabici vodovodních baterií. 

V obchodě si však všiml i klíčů od auta, takže si cestu zpříjemnil jízdou v kradené škodovce. Policistům následně nadýchal 1,1 promile. Vzhledem k tomu, že byl z vězení propušten teprve nedávno a až do září roku 2019 byl v podmínce, sám moc dobře ví, co ho čeká.

„Muž čelí obvinění z trestných činů Krádež, Ohrožení pod vlivem návykové látky a Maření výkonu úředního rozhodnutí. Odsouzen by mohl být až na tři roky odnětí svobody," vyjmenoval policejní mluvčí Petr Zámečník.

Foto PČR

Štítky Hodonín, zloděj, alkohol, řidič, Škoda Felicia

Policisté chytili opilého muže za volantem. Neměl řidičák a jel kradeným autem přímo z loupežné výpravy  |  Hodonínsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.