Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Šedesátiletý rogalista spadl z dvaceti metrů na zem, zraněním na místě podlehl

Tragicky skončil před Velikonocemi let šedesátiletého rogalisty na Hodonínsku. Muž z neznámých příčin padl z vysoké výšky na zem. Při pádu utrpěl těžká zranění, kterým na místě podlehl.

Nehoda se stala v neděli večer kolem sedmé hodiny. Rogalista létal okolo rozhledny u obce Nový Poddvorov na Hodonínsku. Šedesátiletý rogalista byl v kritickém stavu letecky transportován do nemocnice. 

„Při příjezdu první posádky byl pacient při vědomí, jeho zranění však byla velmi vážná a stav muže se rychle zhoršoval. Zdravotníci museli zahájit resuscitaci pacienta. O život rogalisty bojovaly tři zdravotnické týmy víc než hodinu," uvedla mluvčí jihomoravské záchranky Michaela Bothová.

Bohužel jeho zranění byla natolik vážná, že jim podlehl. „Celou událost nyní prověřujeme ve spolupráci s Leteckou amatérskou asociací," prohlásila policejní mluvčí Kamila Haraštová.

Foto ilustrační foto, pozary.cz

Štítky rogalo, hodonínsko, úmrtí, muž, úraz, Velikonoce, okres Hodonín, Letecká amatérská asociace, Nový Poddvorov

Šedesátiletý rogalista spadl z dvaceti metrů na zem, zraněním na místě podlehl  |  Hodonínsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.