Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Na Hodonínsku se srazil traktor s autobusem, rozbité okno zranilo 13 dětí jedoucích do školy

Neodhadnutí šíře vozů a silnice skončilo dnes ráno v Moravské Nové Vsi na Hodonínsku zraněním 13 dětí. Muž v traktoru s přívěsem se míjel na silnici s autobusem, který vezl děti do školy. Když se obě protijedoucí vozidla potkala v lomu zatáčky, hrana přívěsu zavadila o bok autobusu a vysklila dvě boční skla.

„Během následujících minut opustili všichni cestující autobus. Teprve následně jsme přijali informace, že některé děti, které přišly do školy, jsou poraněné. Z uvedeného důvodu na místo vyjela záchranná služba," uvedla policejní mluvčí Kamila Haraštová.

Podle mluvčí jihomoravských záchranářů Michaely Bothoví se zranilo 13 dětí. Zranění naštěstí nebyla vážná. „Osm z dětí jsme převezli do břeclavské nemocnice. Šlo hlavně o lehčí zranění jako pohmožděniny, naraženiny či odřeniny," sdělila Drbně Bothová.

Policisté hledají svědky

Oba řidiči byli podle polciistů střízliví a negativní byl i test na drogy. „Celá událost zůstává nadále v šetření. Policisté žádají všechny cestující, kteří uvedeným autobusem jeli (linka 572 Břeclav-Hodonín), aby se spojili s kolegy z dopravního inspektorátu na tel. 974 632 252 nebo mob. tel. 602 469 135," vyzvala policejní mluvčí Kamila Haraštová.

Foto pixabay.com

Štítky traktor, hodonínsko, Moravská Nová Ves, děti, zranění, okres Hodonín, úraz

Na Hodonínsku se srazil traktor s autobusem, rozbité okno zranilo 13 dětí jedoucích do školy  |  Hodonínsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.