Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Osobní vlak srazil a zabil mladého člověka, co šel po kolejišti. Muž nereagoval na troubení

Osobní vlak na trati mezi Brnem a Uherským Hradištěm u Bzence na Hodonínsku v pondělí večer srazil mladšího muže, zemřel ještě před příjezdem záchranářů. Policie nehodu vyšetřuje. Vlaky v místě jezdí po jedné ze dvou traťových kolejí.

Tragická nehoda se stala kolem 18:35, a to na konci zastávky Bzenec, řekla policejní mluvčí Kamila Haraštová. Doplnila, že muž se pohyboval v kolejišti, nereagoval na výstražné troubení vlaku.

„Na místě byli laikové, kteří se na základě pokynů naší operátorky pokoušeli obnovit životní funkce sraženého člověka, pacient ale bohužel zemřel ještě před příjezdem naší posádky," řekla mluvčí záchranářů Michaela Bothová.

Podle webu Českých drah vlaky v místě mohou nabírat 10 až 20 minut zpoždění, jezdí po jedné ze dvou traťových kolejí. Omezení se může dotknout asi tří osobních a dvou spěšných vlaků.

Autoři | Foto ilustrační foto

Štítky Bzenec, Brno, Uherské Hradiště, okres Hodonín, České dráhy, osobní vlak

Osobní vlak srazil a zabil mladého člověka, co šel po kolejišti. Muž nereagoval na troubení  |  Hodonínsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.