Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Opilá dcera sprostě nadávala a napadala rodiče, prospala se na policejní cele

Pořádně krušnou noc zažili rodiče dospělé dcery na Hodonínsku. Ta se opila a začala své rodiče urážet, vyhrožovat jim násilím a poté i napadat. V domácnosti tak museli zasáhnout policisté.

„Na naše policisty se ve středu v nočních hodinách obrátil manželský pár, který se cítil ohrožen ze strany své dospělé dcery," uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník.

Žena v silné opilosti hrubým způsobem nadávala svým rodičům a vyhrožovala jim násilím. Byla vůči nim velmi agresivní, strkala do svého otce a hrubě ho urazila svými nadávkami. Nepřestala ani když na místo dorazila policejní hlídka.

Policisté jí při dechové zkoušce naměřili 1,7‰ alkoholu. Žena se však stále verbálně i fyzicky pokoušela napadat své rodiče a na výzvy hlídky ke zklidnění nijak nereagovala. 

Policisté se tak vzhledem k její opilosti a agresivnímu chování rozhodli použít donucovací prostředky. Poté ji eskortovali na služebnu a připravili nocleh v policejní cele. „Mezitím její jednání zdokumentovali a případ pro podezření ze spáchání přestupku budeme předávat k dalšímu řešení přestupkové komisi. Mladé výtržnici kromě finanční pokuty jistě hrozí i ochladnutí vztahu s rodiči," uzavřel mluvčí.

Foto pixabay.com

Štítky napadení, dcera, alkohol, rodiče, cela, okres Hodonín

Opilá dcera sprostě nadávala a napadala rodiče, prospala se na policejní cele  |  Hodonínsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.