Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FOTO: Řidička ignorovala výstražná světla a vlétla pod osobní vlak. Je těžce zraněná

Výstražná červená světla svítila, přesto je řidička ignorovala. A zaplatila za to svým zdravím. Nehodu auta a vlaku řešili policisté v neděli odpoledne v ulici Crhounkova ve Veselí nad Moravou.

Řidička Volkswagenu Lupo nerespektovala světelné zařízení a vjela na železniční přejezd v době, kdy tudy projížděl osobní vlak. Na přejezdu tak došlo ke srážce. Než stačil vlak zabrzdit, táhl ještě malé auto několik metrů před sebou.

Při nehodě utrpěla řidička těžké zranění a byla letecky transportována do brněnské nemocnice. Ve vlaku v době nehody cestovalo cca 15 osob, které po nehodě z místa odešli. Nikomu z nich se nic nestalo.

Odhadovaná škoda na autě a vlaku byla vyčíslena na čtvrt milionu korun. „Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu Poškození a ohrožení provozu obecně prospěšného zařízení z nedbalosti," uzavřel policejní mluvčí Petr Zámečník.

Foto PČR

Štítky železniční přejezd, signalizační světla, řidička, havárie, Veselí nad Moravou, Volkswagen Lupo

FOTO: Řidička ignorovala výstražná světla a vlétla pod osobní vlak. Je těžce zraněná  |  Hodonínsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.