Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Žena zemřela po pádu z balkonu na chodník, policisté vyloučili cizí zavinění

Z balkonu třetího patra bytového domu v Hodoníně vypadla ve středu odpoledne starší žena. Pád nepřežila a bohužel zemřela. Policisté při vyšetřování vyloučili cizí zavinění. Médii a sociálními sítěmi totiž v prvních hodinách proběhla informace, že mohl ženu někdo z výšky shodit.

Policisté přijali oznámení o pádu jednašedesátileté ženy ve Velkomoravské ulici v odpoledních hodinách. Na místo ihned vyjeli jak policisté, tak i sanitka, ale ženu se nepodařilo pro těžká zranění zachránit a po pádu na chodník zemřela. 

Policisté spolu s kriminalisty začali tuto událost okamžitě vyšetřovat. „Ohledali jsme místo činu, zajisitli stopy a vyslechli osoby, které mohly k případu vědět důležité informace. Zatím zjištěné poznatky nasvědčují tomu, že za jednáním a smrtí této ženy nestojí žádná další osoba a pracujeme s verzí nešťasné události nebo sebevražedného úmyslu," uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník.

Vyšetřování případu pokračuje dále a policisté se jím zabývají. „Tímto dementujeme zprávy, které se objevily zejména na sociálních sítích, že za smrt ženy může nějaká konkrétní osoba," uzavřel Zámečník.

Foto ilustrační foto

Štítky pád, balkon, úmrtí, Hodonín

Žena zemřela po pádu z balkonu na chodník, policisté vyloučili cizí zavinění  |  Hodonínsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.