Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Nenapravitelný zloděj ukradl kolo babičce po operaci kyčle, policisté ho naštěstí rychle chytili

Velké dík patří hodonínským policistům za skvělý a rychlý zásah. V pondělí dopoledne se totiž zasloužili o to, že stará paní po operaci kyčle a s nemocným srdcem nepřišla o své jízdní kolo, které tolik potřebuje.

Při návštěvě lékaře si paní kolo zamkla lankovým zámkem před budovou Polikliniky. Po pár minutách z ordinace vyšla, ale své kolo tam již nenašla. To ještě nevěděla, že už po kole i pachateli pátrají policisté. Na krádež je upozornil všímavý svědek, který popsal zloděje i kolo.

Policisté tak po něm okamžitě začali pátrat v ulicích města a to se po několika desítkách minut naštěstí podařilo. A zatímco majitelka kola mířila na policejní služebnu krádež ohlásit, kolo i s pachatelem už tam čekali.

„Zlodějem je třicetiletý recidivista, který rozhodně nekradl poprvé a v posledních třech letech byl z krádeže také odsouzen. Naposled byl odsouzen k nepodmíněnému trestu odnětí svobody v trvání dvou let. Nyní před soudem skončí zase a za trestný čin Krádeže by mohl být odsouzen až na tři roky odnětí svobody," uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník.

Autoři | Foto ilustrační foto | Zdroj PČR

Štítky zloděj, kolo, seniorka, operace kyčle, nemocné srdce, krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nenapravitelný zloděj ukradl kolo babičce po operaci kyčle, policisté ho naštěstí rychle chytili  |  Hodonínsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.