Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTO: Mladí řidiči poslali svá rychlá auta přes 'boudu', zranili přitom sebe i posádku auta

Mladí řidiči, silná auta a dvě téměř totožné nehody během několika hodin. Auta při nich skončila na střeše, řidiči a posádka v nemocnici.

V neděli v poledne mezi Mutěnicemi a Dubňany na Hodonínská boural pětadvacetiletý řidič Audi. Při jízdě směrem na Dubňany projížděl levotočivou zatáčku příliš rychle a dostal smyk, vyjel vlevo mimo silnici, kde narazil do betonového sloupu vysokého napětí.

„Dechová zkouška měla negativním výsledek," uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník. Řidiče odvezla sanitka do nemocnice. Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na 40tisíc korun.

O necelé tři hodiny později se podobná událost stala u Moravského Písku. O rok mladší, tedy čtyřiadvacetiletý řidič BMW jel od Domanína na Moravský Písek. Stejně jako jeho kolega nezvládl výjezd ze zatáčky a dostal smyk. Když najel s vozidlem vlevo mimo silnici, snažil se strhnout řízení zpět, přitom však otočil své auto na střechu a to se zastavilo v levém jízdním pruhu.

„Dechová zkouška byla s negativním výsledkem," okomentoval Zámečník. Zranění utrpěl jak řidič tak i jeho tři spolujezdci. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 50tisíc korun.

Štítky nehoda, Hodonínsko, Dubňany, Moravský Písek, Audi, BMW, Mutěnice, Domanín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Mladí řidiči poslali svá rychlá auta přes 'boudu', zranili přitom sebe i posádku auta  |  Hodonínsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.