Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Na seniorku z Brna zazvonila v noci úplně cizí mladá dívka a poprosila o nocleh, matka ji vyhodila z domu

Překvapivou noční návštěvu měla v sobotu před desátou hodinou sedmdesátiletá žena ze severu Brna. Zazvonila u ní velmi mladá dívka a požádala ji, jestli by mohla zůstat. Údajně ji z domova vyhodila matka a ona neměla kam jít.

Dívenka přitom stála přede dveřmi jen v šortkách a tričku, seniorka ji tedy pozvala dovnitř a připravila jí jídlo. Hned potom zavolala na linku 156.

Strážníkům dívka řekla, že se pohádala s matkou a odešla z bytu. Hlídce tvrdila, že je jí čtrnáct let, přestože podle data narození oslavila už v loňském roce patnácté narozeniny. „Strážníci se z osobních údajů dozvěděli, že po nezletilé je vyhlášené pátrání," uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Podle svých slov už kvůli útěku z domova skončila na policejní služebně několikrát. „Hlídka tedy vyrozuměla státní policisty, aby si hledanou dívku převzali," uzavřel Ghanem.

Foto pixabay.com

Štítky ubytování, dívka, seniorka, Brno

Na seniorku z Brna zazvonila v noci úplně cizí mladá dívka a poprosila o nocleh, matka ji vyhodila z domu  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.