Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž zůstal v Brně uvězněn na veřejných záchodech

Nepříjemný zážitek spojený s návštěvou veřejných toalet si v Brně neodnáší jen turisté z Japonska. Svůj vlastní příběh o tom, jak získat hrůzu z veřejných hygienických zařízení by mohl vyprávět sedmatřicetiletý muž.

Potřeba na záchod zahnala muže na veřejné záchody v Rooseveltově ulici. Úlevu z vykonání potřeby však vystřídalo zděšení, když zjistil, že zůstal na záchodech uvězněn. Dovnitř totiž zavítal pár minut před zavírací dobou a po splnění účelu odejít, narazil už na zamčené dveře. Znovu otevřít se přitom měly až za bezmála třináct hodin.

Před nedobrovolným noclehem na toaletách muže zachránili strážníci, které po vytočení linky 156 požádal o pomoc. „Vyslaná hlídka městské policie kontaktovala zaměstnankyni, která donesla klíč a odemkla," uvedl mluvčí strážníků Pavel Šoba. Strážníci pro jistotu ještě zkontrolovali,  jestli nejsou vnitřní prostory poškozené a pak se s mužem rozloučili. 

Foto pixabay.com

Štítky veřejné toalety, wc, Brno střed, rooseveltova, uvěznění, strážníci, toaleta, Brno, Japonsko

Muž zůstal v Brně uvězněn na veřejných záchodech  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.