Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Muž se na brněnské diskotéce seznámil se sympatickou dívkou. Dal jí svoje číslo, ona mu vzala mobil

Krátký život měla romance, která vzplála v noci na neděli v jedné z diskoték v brněnských Žabovřeskách. Mladíkovi se zalíbila dívka a vzájemné sympatie si potvrdili výměnou telefonních čísel. Pouze u toho však slečna nezůstala, když muži tajně sebrala i mobil za 15 tisíc korun.

Mladík to zjistil a okamžitě začala hádka. Kolem Moraváku, kde se dvojice hádala, zrovna projížděli strážníci. Když dívka postřehla, že auto strážníků zastavuje, dala se na útěk. Za ní se rozběhl i mladík a hlasitě volal „chyťte zlodějku“. Strážníci se za ní okamžitě vydali a dívku dostihli v Lidické ulici.

Mladík strážníkům vylíčil, že po návštěvě diskotéky marně hledal svůj mobil. To zjistil až díky lokalizaci. Když pak přispěchal na místo a z kamarádova mobilu zavolal na svůj, zvonění uslyšel právě z kabelky slečny, se kterou se pár chvil předtím seznámil.

Šestnáctiletá dívka ukradený telefon dobrovolně vrátila. Strážníkům přiznala, že pila víno a rum, a „že se opila, ale ne tolik, aby chtěla někomu utíkat.“ Při následném měření nadýchala 2,09 promile.

„Dívku podezřelou z trestného činu si od strážníků převzali republikoví policisté. Předmětem dalšího šetření bude i to, kdo dívce alkohol poskytl," uvedl mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Foto pixabay.com

Štítky mobil, číslo, brno, diskotéka, Žabovřesky

Muž se na brněnské diskotéce seznámil se sympatickou dívkou. Dal jí svoje číslo, ona mu vzala mobil  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.