Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIDEO: Opilý muž se svlékl v podchodu pod hlavním nádražím a vyzýval policisty k bitce

Agresivního opilce museli v pondělí odpoledne v podchodu pod hlavním nádražím krotit státní policisté i brněnští strážníci. Muž se svlékl do půl těla a vyzýval muže zákona na souboj. Pak jednoho z nich napadl.

Vše začalo bitku dvou mužů před hlavním nádražím v Brně. Té si všiml pracovník kamerového centra strážníků a poslal na místo hlídku. Když aktér bitky viděl strážníky přicházet, vydal se do podchodu pod nádražím. Tam ho hlídka zastihla.

Přestože ho strážníci vyzvali, aby zůstal v klidu na místě, začal se proti nim rozmachovat rukama. Kolem procházející hlídka státních policistů si vyhrocené situace všimla a zamířila na pomoc strážníkům.

Zatímco třiatřicetiletý kamarád agresivního muže čekal kvůli ztotožnění, jeho kolega začal přítomné hlídky vyzývat k souboji. Na státní policisty i strážníky křičel, aby si sundali uniformu a přitom se během okamžiku svlékl do půli těla.

Ve chvíli, kdy začal jeden ze strážníků mluvit do vysílačky, agresivní muž se rozmáchl proti jeho kolegovi a policisté společně zakročili. Muž sončil v poutech na zemi.

„Během čekání na sanitku se ukázalo, že jeho chování podpořil i alkohol. Na displeji alkoholtesteru se objevila hodnota 2,4 promile," uvedla mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková. 

Strážníci tak muže doprovodili nejen k ošetření do nemocnice, ale následně také na záchytnou stanici. „Po vystřízlivění bude muset ke správnímu orgánu kvůli neuposlechnutí výzvy úřední osoby," uzavřela mluvčí.

Foto MP Brno

Štítky hlavní nádraží, podchod, polonahý muž, napadení, policisté, strážníci, Brno

VIDEO: Opilý muž se svlékl v podchodu pod hlavním nádražím a vyzýval policisty k bitce  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.