Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

VIDEO: Parta náctiletých siláků zmlátila v centru Brna rákosový plot

Živou demonstraci síly mladých mužů viděli strážníci v noci na úterý v přímém přenosu u zadního vchodu do Velkého Špalíčku ve Starobrněnské ulici. Parta náctiletých kluků si vybrala jako svého soupeře rákosový plot. Puberťáci pak svého nepřítele nešetřili a pořádně ho zmydlili.

Celý souboj pěti chlapců ve věku patnáct až sedmnáct let s nenáviděným rákosovým plotem sledoval prostřednictvím kamer pracovník městské policie, který jim vyslal naproti hlídku strážníků.

Tři mladíky zastavili strážníci u kašny na Zelném trhu, dva další hlídku zpozorovali a snažili se nenápadně zmizet. I toho si ale k jejich smůle všimla obsluha kamer a v boční ulici už na ně čekala další hlídka.

Chlapci nejprve strážníkům tvrdili, že nic nepoškodili. Ve chvíli, kdy je hlídka upozornila, že je vše nahrané na kamerách, svou verzi změnili a přiznali se. „Strážníci jim všem vypsali pokuty za znečištění veřejného prostranství a ničení majetku," uzavřel mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Foto MP Brno

Štítky rákos, plot, náctiletí, poškození, Brno, Velký Špalíček, videokamera, Zelný trh (Brno)

VIDEO: Parta náctiletých siláků zmlátila v centru Brna rákosový plot  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.