Počasí dnes6 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Žena nechtěla pustit přítele s kamarády na pivo, muž vzteky zdemoloval kuchyň a poházel jídlo po zdech

Brněnští strážníci museli v pátek večer zakročit ve společné domácnosti dvou mladých lidí na východě Brna. Dvacetiletá žena zavolala na 156 kvůli řádění jejího partnera. O dva roky starší přítel totiž zdemoloval kuchyň a poházel jídlo po podlaze a po zdech. Důvod byl jednoduchý - partnerka ho nechtěla pustit na pivo a hraní počítačových her s kamarády.

Mladý muž strážníkům vysvětlil, že řádění bylo vyústěním hodinové hádky, během které mu partnerka vzala klíče od bytu a další osobní věci. Chtěla mu totiž zabránit v odchodu za kamarády, s nimiž chtěl hrát počítačové hry a dát si pár piv.

Ani po několika desítkách minut svému partnerovi však neřekla, kam věci schovala. V muži narůstal hněv, který vyvrcholil tak, že strhl jídlo ze sporáku a vylomil dvířka na jedné ze skříněk v kuchyni.

„Mladý muž je podezřelý z majetkového přestupku. Z dalšího přestupku, proti občanskému soužití, se ovšem ve správním řízení bude zodpovídat nejen on, ale také jeho přítelkyně," uzavřel mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Foto ilustrační foto

Štítky pivo, hry, kuchyň, strážníci, jídlo, kuchyně, Brno

Žena nechtěla pustit přítele s kamarády na pivo, muž vzteky zdemoloval kuchyň a poházel jídlo po zdech  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.