Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Moldávec přepadl a okradl v Brně ženu, kterou poznal v baru. Nepoznáte ho?

Brněnští kriminalisté vyšetřují případ přepadené ženy, která se seznámila v baru v centru města s mužem, jenž se ji představil jako Andrej Zara údajně z Moldávie.

Ke konci července dopoledne si poškozená jela do města rozměnit hotovost 1.500 amerických dolarů ( cca 33.000 Kč),  které si chtěla odvést na svou rodnou Ukrajinu.Peníze si uschovala do kabelky.

V  tom ji oslovil Andrej a pozval ji na kávu. Poté se ještě nabídl, že ji doprovodí. Třicetiletá žena ale spěchala do práce a když přidala do kroku. Najednou ji podezřelý zkroutil ruku a násilím ji vytrhl kabelku s hotovostí.

Na základě popisu a fotografie pátrají policisté po muži ve věku kolem 25 - 30 let, vysokého asi 175 -180 cm, střední postavy, krátké hnědočerné vlasy, v uvedenou dobu měl vousy (strniště) , poškozené ještě sdělil, že pracuje jako dělník na stavbě.

„Jakékoliv informace k pachateli prosím neprodleně sdělte policistům přes tísňovou linku 158," vyzvala policejní mluvčí Petra Hrůzová.

Foto PČR

Štítky Andrej Zara, Moldávie, zloděj, přepadení, Brno, Ukrajina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Moldávec přepadl a okradl v Brně ženu, kterou poznal v baru. Nepoznáte ho?  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.