Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Otec bránil dítě v kočárku před útokem vlčáka na Bratislavské ulici, pes ho ošklivě pokousal

K dramatické situaci na křižovatce ulic Bratislavská a Hvězdová v Brně vyjížděli v úterý odpoledne strážníci. Podle telefonátu na lince 156 napadl pes mladou rodinu s dítětem v kočárku.

K hlídce strážníků se hned po příjezdu přihlásil osmadvacetiletý muž, který měl od krve obě ruce a strážníkům ukázal také hluboké šrámy na hrudníku. Vylíčil jim, že byl na procházce se svou přítelkyní a dítětem. Náhle k nim prý přiběhl německý ovčák bez košíku a na kočárek s dítětem začal dorážet.

Muž ve snaze ochránit svou rodinu začal psa odhánět, ten se mu ale zakousl do ruky a prokousl mu také kůži pod tričkem. „To potvrdili nejen svědci, ale také majitel psa, který seděl opodál," uvedla mluvčí strážníků Tereza Kdrnožková.

Čtyřiapadesátiletý majitel přiznal, že svého psa na chvíli uvázal u stromu a šel si nakoupit. Pes se podle něj musel z uzlu vysmeknout. Když totiž muž vyšel před obchod, uviděl ovčáka, jak na mladého muže doráží a zvíře k sobě přivolal. „Zdravotníci pokousaného muže ošetřili a převezli do Nemocnice milosrdných bratří. Starší z mužů je podezřelý z přestupku proti občanskému soužití a případ proto prošetří správní orgán," uzavřela Kadrnožková.

Autoři | Foto pixabay.com | Zdroj MP Brno

Štítky dítě, kočárek pes, napadení, obrana, strážníci, pes, kočárek, Brno, Nemocnice Milosrdných bratří

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Otec bránil dítě v kočárku před útokem vlčáka na Bratislavské ulici, pes ho ošklivě pokousal  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.