Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Opilý čtrnáctiletý kluk slíbil kamarádům nocleh, ale ztratil klíče. Domů lezli po střeše

Bláznivý a zároveň velmi nebezpečný nápad, jak se dostat bez klíčů do bytu, dostala partička opilých mladistvých v Brně. Čtrnáctiletý hoch slíbil kamarádům nocleh u sebe doma, ale ztratil klíče. Partička se tak rozhodla improvizovat.

Nápadnější, než by chtěli, byli mladiství ve věku od 14 do 19 let, které svědci zahlédli v noci na sobotu na střeše domu v severozápadní části Brna.

Čtveřice mladých musela po výzvě strážníků slézt dolů. Čtrnáctiletý hoch, který bydlel poblíž, pak strážníkům popsal, že na střechu vystoupali po požárním žebříku. Chtěl prý nabídnout nocleh svým kamarádům, ale zjistil, že ztratil klíče, a tak se rozhodl dostat se domů přes střechu a balkon.

„Z mladíkova dechu strážníci silně cítili alkohol a podnapilý stav potvrdila i dechová zkouška s výsledkem 1,08 promile. O něco nižší hodnoty přístroj naměřil i dvěma dalším nezletilým. Po zjištění totožnosti si dva mladíky a jednu dívku převzali přivolaní republikoví policisté. Předmětem dalšího šetření bude, kdo nezletilým alkohol poskytl. Případ si převzal správní orgán," uzavřel mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Autoři | Foto pixabay.com | Zdroj MP Brno

Štítky střecha, mladíci, opilost, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý čtrnáctiletý kluk slíbil kamarádům nocleh, ale ztratil klíče. Domů lezli po střeše  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.