Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V centru Brna se poprali dva psi, chvíli na to i jejich páníčci

Jaký pán, takový pes. O pravdivosti tohoto známého rčení se ve středu večer přesvědčili brněnští strážníci. Ti museli vyjíždět ke sporu dvou pejskařů v restauraci v centru města.

Hlídku zavolal pětačtyřicetiletý muž a stěžoval si, že jeho psa pokousal kříženec jiného hosta, který prý neměl zvíře pod kontrolou.

Pes podle oznamovatele běhal po restauraci bez náhubku i bez vodítka a při tom údajně poranil akitu inu, na jejíž tlapě hlídka skutečně viděla čerstvý šrám. Napadení potvrdili i svědci a celý incident přiznali i devětašedesátiletý majitel útočícího psa.

Zároveň však dodal, že po rvačce psů došlo i na pěstní souboj majitelů a že ho pětačtyřicetiletý muž udeřil do obličeje. „Strážníci si následně od majitele restaurace vyžádali kamerový záznam incidentu, aby ho předali přestupkové komisi, která se případem bude dál zabývat," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Autoři | Foto Flickr.com | Zdroj MP Brno

Štítky psi, rvačka, Brno, pes, restaurace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V centru Brna se poprali dva psi, chvíli na to i jejich páníčci  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.