Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Brněnská Laser game hostila největší týmový turnaj

PR článek

Před pár lety tuhle zábavu v Česku nikdo pořádně neznal. Za poslední dekádu však obliba laser game raketově roste. S tímto zájmem se rozšiřuje počet arén i jejich nabídka. Nejvýraznější lídr na českém trhu laser game sídlí v Brně. V polovině března uspořádala Laser game Brno sídlící na ulici Hybešova dokonce největší turnaj týmů. A rozhodně nebyl poslední.

Šestnáct herních módů, dvě arény, různé nabídky zbraní, speciální efekty

Laser game Brno nabízí unikátní zážitek. Nabízí dvě arény, ve kterých si týmy mohou vybrat hned ze šestnácti herních módů. “Máme Taktickou a Akční arénu, na každé je jiné vybavení a i jiné herní módy. I koncepce arén (mapa) je rozdílná” vysvětlil Lukáš Bureš z Laser game Brno.

Samozřejmostí v arénách jsou různé efekty, které vám hru mohou ulehčit či naopak ztížit. “Letos plánujeme otevřít třetí arénu s novým vybavením opět od jiné firmy. Jako jediní v republice a možná i na světě tak budeme nabízet tři různé arény se třemi různými typy zbraní,” upřesnil Bureš. Už nyní si přitom v Laser game Brno návštěvníci zahrají s nejmodernějším vybavením, který trh s laser game nabízí.

Ve druhé polovině března se organizátoři z Laser game Brno pustili do odvážného počinu - uspořádali co do velikosti nevídaný turnaj. “Je to letos největší turnaj laser game v České republice a za rok bychom chtěli udělat ještě větší.” prozradil Bureš.

Vyhrál Beer team six

V turnaji se utkalo 18 týmů ve třech skupinách po šesti. V nich se hrál systém “každý s každým”, vítěz putoval do čtyřčlenné  finálové skupiny, o poslední zbývající místo se utkali druzí nejlepší ze základní části.

Prvenství si odnesli milovníci piva z Beer team six. Svůj skvělý smysl pro boj předvedl i tým No sense of humour na druhém místě a na třetím místě se pak radovali Pink Unicorns.

Na státní svátek laserová párty

Na nejbližší zajímavou akce v Laser game Brno nemusíte čekat nijak dlouho. Už na státní svátek 1. května chystají totiž organizátoři velkou herní párty. Od října je pak v plánu pravidelná laser game liga, která se možná přenese i na mezinárodní úroveň. Příští rok plánují kluci z Laser game Brno turnaj dokonce ještě rozšířit.

Zábava pro šedivá odpoledne, skvělý nástroj pro teambuilding

Stmelující přínos laser game pak oceňují také firmy. “Těžko si představit lepší teambuildingovou aktivitu. V týmu musíte spolupracovat, v boji se soupeři vás to zase vybičuje do zdravé soutěživosti,” řekl Bureš.

Zábava hlavně pro muže? Omyl!

Laser games se může zdát jako zábava pouze pro muže. Opak je pravdou. “Muži zde nemají oproti ženám žádnou zvláštní výhodu. Nejde o sílu, ale rychlost, přesnost a chytrost, zhruba polovina hráčů jsou ženy” prozradil Bureš.

O zdraví se nebojte

Zbraně při laser game střílí pouze světelné paprsky, není tedy čeho se bát. Překážky jsou polstrované, jediné úrazy tedy hrozí z vlastní nešikovnosti, stejně jako v životě. Při troše opatrnosti tak člověk odehraje desítky her bez sebemenší újmy.

Růst s každým rokem

Laser game Brno vznikla v roce 2011. Od té doby se co se týče inovací, nabídky prostorů, herních módů a zbraní stal lídrem české laser game scény. Majitelé arény se jezdí inspirovat na mezinárodní veletrhy a jezdí zkoušet laser game např. do Kanady či Itálie. Snaží se tak pro své hráče přinášet stále nové zážitky.

Novinky a aktuality z nejmodernější arény v Česku můžete sledovat na Facebooku, Twitteru či Instagramu Laser game Brno.

Autoři | Foto Laser game Brno

Štítky Laser game Brno, turnaj, aréna, herní módy, zbraně, laser, Brno, Česko, zbraň, Itálie, Kanada, Facebook, Twitter, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnská Laser game hostila největší týmový turnaj  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.