Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

VIDEO: Zloděj se vloupal do bytu v brněnském centru, vyšel až pod výhrůžkou zbraně

Nemilého překvapení v podobě vypáčených dveří si všimli nájemníci bytu v městské části Brno-střed. Ke klidu jim nepřidal ani fakt, že slyšeli z chodby hlasité rány, jako by někdo do dveří tloukl a kopal. Okamžitě tak zavolali strážníky.

Hlídka strážníků viděla, že na dveřích bytu je vylomený zámek a z místností slyšela hluk. Mezerou mezi dveřmi strážníci postřehli i muže, který se po bytě pohyboval, ale nereagoval na žádné výzvy, aby vyšel ven.

„Čtyřiačtyřicetiletý cizinec byt opustil teprve pod hrozbou namířené služební zbraně," uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem, Strážníci ho vzhledem k okolnostem spoutali a přesvědčili se, jestli není ozbrojený.

Poté se ještě ujistili, jestli nemá uvnitř bytu komplice. Muž naštěstí žádnou zbraň neměl a v bytě byl sám. „Strážníci ho tedy předali přivolaným státním policistům, kteří mají ze zákona kompetenci prošetřovat trestné činy. Případ z nedělního odpoledne si přímo na místě převzali," uzavřel Ghanem.

Autoři | Foto MP Brno | Zdroj MP Brno

Štítky strážníci, zbraň, zloděj, Brno, Brno-střed

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zloděj se vloupal do bytu v brněnském centru, vyšel až pod výhrůžkou zbraně  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.