Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Tmavé SUV na Brněnsku nečekaně předjíždělo a vytlačilo motorkáře ze silnice, policisté hledají svědky

Policisté vyšetřují vážnou dopravní nehodu, která se stala v neděli v Přibicích na Brněnsku. Padesátiletý motorkář jel na Hondě ve směru na Pohořelice. V době, kdy chtěl předjíždět, řidič tmavého SUV znenadání vybočil vlevo. Motorkář vyjel ze silnice a havaroval. S těžkým zraněním skončil v péči záchranářů.

Motorkář byl následně v kritickém stavu letecky transportován do nemocnice. „Po dobu nezbytného šetření bylo místo nehody uzavřeno a policisté museli provádět odklon dopravy. Jedním směrem se podařilo provoz zprovoznit před 12.30 hod," uvedla policejní mluvčí Kamila Haraštová.

„Touto cestou žádáme občany o pomoc při šetření. Uvítáme informace k tmavému vozidlu typu SUV, jehož řidič předjížděl další neustanovené vozidlo jedoucí před ním," vyzvala mluvčí.

Pomoci by policistům mohly záznamy z palubních kamer, které zachycují provoz od Přibic na Pohořelice kolem nedělní desáté hodiny dopoledne.

Foto ilustrační foto, PČR

Štítky černé suv, motorkář, nehoda, Přibice, pátrání, svědci, SUV, Brněnsko, Honda, Pohořelice, silnice

Tmavé SUV na Brněnsku nečekaně předjíždělo a vytlačilo motorkáře ze silnice, policisté hledají svědky  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.