Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Žádný pedofil v Tišnově do auta malé chlapečky nelákal, děti si to vymyslely

Žádný podezřelý muž v autě chlapečky u tišnovské základní školy na Náměstí 28. října nelákal. K takovému výsledku vedlo policejní vyšetřování, při němž se dvě děti přiznaly, že si událost zcela vymyslely.

Během začátku týdne jsme vás informovali o tom, že v Tišnově měl podle svědectví dětí neznámý muž lákat malé chlapce do auta černé barvy. Děti se s tím svěřily a do práce se tak ihned dali policisté a rozjeli vyšetřování.

Z výslechu dětí, které měly být osloveny, však psléze vyplynulo, že ve dvou případech si událost zcela vymyslely. „Jeden žák uvedl, že kohosi slyšel volat něco z auta, ale nevyloučil možnost, že výzva mohla směřovat k ženě, která šla několik kroků před ním," uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

„Prověřením nebylo zjištěno podezření ze spáchání trestného činu ani jiného protiprávního jednání," dodal Malášek. Tišnovští policisté podle něj v současné době neprověřují ani žádné jiné podobné oznámení.

Foto pixabay.com

Štítky Tišnov, děti, chlapci, školy, auto, výmysl

Žádný pedofil v Tišnově do auta malé chlapečky nelákal, děti si to vymyslely  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.