Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Neznámý muž láká u školy v Tišnově do auta malé chlapečky

Rodiče a žáci na Tišnovsku by se měli mít v těchto dnech na pozoru. U prvního stupně Základní školy na náměstí 28. října v Tišnově už ve dvou případech lákal neznámý muž malé chlapce do auta. O případu jako první informoval Brněnský deník Rovnost.

V obou případech šlo o černé auto podobné Škodě Octavia. Muž byl oblečený celý v černém - černé brýle, černá čepice a bunda. „Oba chlapce měl lákat do vozidla u Základní školy na náměstí 28. října. Informace jsme předali polici, ředitelům škol i školek, aby poučili děti a rodiče. Současně jsme informovali i starosty sousedních obcí,“ uvedl vedoucí tišnovský strážník Jiří Sokol.

Všechny podobné případy či podezření mohou lidé hlásit přímo tišnovským strážníkům na číslo 603 577 252 nebo státní policii na číslo 158. Policistům by také velmi pomohlo, kdyby svědci před nebo v průběhu oznámení auto s mužem vyfotili na mobilní telefon. „V ideálním případě zachytit na mobilní telefon vozidlo a poznávací značku nebo si uvedené znaky jinak zaznamenat," uzavřel Sokol.

Foto pixabay.com

Štítky Tišnov, děti, chlapci, školy, auto, Tišnovsko, Škoda Octavia

Neznámý muž láká u školy v Tišnově do auta malé chlapečky  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.