Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Manželé pozvali kamaráda na návštěvu, ten je v průběhu večera okradl a odjel utrácet do Brna

Rodinu si člověk nevybírá, přátele ano. Že by měl člověk vybírat pečlivě, se přesvědčil manželský pár z Tišnova. Svého kamaráda pohostili ve svém bytě, ten se jim odvděčil vykradením peněženky.

Hodně svéráznou představu o přátelském popíjení měl na začátku února třiatřicetiletý muž. V tišnovském bytě se svou o deset let starší známou a jejím manželem dlouho do noci popíjeli a klábosili. Mladšímu muži ale pohostinnost manželského páru nestačila.

V příhodné chvíli se mu podařilo prohledat hostitelce kabelku, v níž měla celkem slušnou sumičku. Pak se neočekávaně omluvil, zavolal si taxi a vyrazil to do Brna roztočit. Když se vracel zpět do Tišnova, taxikáři volal okradený muž s tím, že potřebuje zavézt na policii. 

Taxikáři také řekl, proč na policii potřebuje a kdo ho okradl. V autě s řidičem seděl však sám zloděj a ke krádeži se přiznal. Se svým známým se domluvili, že to spolu urovnají.

Jenže zloděj si to následně rozmyslel a při zastávce na benzínce vzal nohy na ramena. „Když jej kontaktovali tišnovští policisté, ani nezapíral a ke krádeži se přiznal. Nyní je stíhaný pro krádež," uzavřel policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Autoři | Foto photl.com | Zdroj PČR

Štítky krádež, Brněnsko, Tišnov, peněženka, návštěva, Brno, manželé

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Manželé pozvali kamaráda na návštěvu, ten je v průběhu večera okradl a odjel utrácet do Brna  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.