Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Neznámý řidič v černém autě se snažil nalákat malou dívenku dovnitř, policisté po něm pátrají

Břeclavští policisté intenzivně pátrají po neznámém řidiči, který se v Lednici snažil nalákat do auta nezletilou dívenku. Naštěstí se mu to však nepovedlo. Událost se stala 26. dubna a policisté prosí případné svědky o pomoc.

„Událostí se nyní zabývá služba kriminální policie a vyšetřování," uvedla policejní mluvčí Kamila Haraštová. „Jakékoliv poznatky k této aktuální problematice uvítáme na lince 158," vyzvala mluvčí.

Podle Haraštové není totiž vyloučeno, že  by se obdobná situace mohla opakovat i na jiném místě v regionu. „Je velmi důležité, aby rodiče poučili své děti, že nemají přistupovat blíže k cizímu vozidlu, nemají se bavit s neznámým řidičem a v žádném případě do vozidla nastupovat," uzavřela Haraštová.

Podobné pátrání po muži, který prý láká děti do auta, vyhlásili na začátku ledna letošního roku i policisté v Tišnově. Několik školáků se tehdy rodičům a policistům svěřilo, že je měl lákat do auta muž ve Škodě Octavia. Policejní vyšetřování nakonec ukázalo, že si děti událost vymyslely.

Foto pixabay.com

Štítky Lednice, dítě, auto, pátráni, Tišnov, Škoda Octavia

Neznámý řidič v černém autě se snažil nalákat malou dívenku dovnitř, policisté po něm pátrají  |  Břeclavsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.