Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Masturbační fantom dopaden. Policisté chytili muže pravidelně onanujícího v zámeckém parku

Honil, až ho dohonili. Břeclavští policisté po měsících konečně zadrželi muže, který se chodil pravidelně ukájet do zámeckého parku v Lednici.

Muž začal své choutky poprvé veřejně ventilovat na podzim loňského roku. „Zaskočené ženy shodně vypovídaly, že v areálu parku viděly muže, který se před nimi obnažoval a ukájel se," uvedla policejní mluvčí Kamila Haraštová.

Policisté tak začali po muži pátrat, provedli řadu opatření, aby se jim podařilo exhibicionistu ztotožnit a dopadnout. Nicméně nejspíše kvůli nízkým teplotám jeho výpravy do lednického parku během zimních měsíců ustaly. Odmlka však netrvala dlouho, s příchodem jara chytil muž opět slinu a opět vyrazil do terénu. Tentokrát však spadla klec.

„Policistům se podařilo muže ztotožnit a zanedlouho byl předveden na policejní služebnu. Kolegové mu v těchto dnech sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření pro přečin výtržnictví," dodala mluvčí. Vzhledem k tomu, že se muž na veřejnosti ukájel pravidelně, hrozí mu až tříletý trest vězení.

Břeclavští policisté přitom děkují veřejnosti za cenné informace. „Chtěli bychom poděkovat i mnoha občanům, kterým neslušné chování na veřejnosti nebylo lhostejné. Obdrželi jsme od nich podstatné informace, které nám dopomohly k dopadení podezřelého muže. Na závěr zbývá dodat, že muž se ke svému jednání doznal," uzavřela Haraštová.

Foto ilustrační foto, MP Praha

Štítky Lednice, muž, masturbace, park, zámecký park

Masturbační fantom dopaden. Policisté chytili muže pravidelně onanujícího v zámeckém parku  |  Břeclavsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.