Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Vězeň na útěku se vloupal do obchodu a opil se. Skončil zpátky ve vězení

Chtěl si zpříjemnit vysněné chvíle na svobodě. Sedmatřicetiletý vězeň utekl v listopadu z kuřimské věznice. Nyní už sedí zpátky za mřížemi. Může za to především jeho chuť k pití a kouření.

Hodně rychlý spád nabralo vyšetřování nočního vloupání do obchodu se smíšeným zbožím v Újezdu u Kunštátu. Do prodejny se zloděj dostal po poničení skleněné výplně dveří a odnesl si alkohol a cigarety. Všechno za nejméně dvacet tisíc korun. Vězeň nelenil a okamžitě začal hasit žízeň. Za sebou přitom nechával rozpité láhve s alkoholem.

Policisté rozjeli kvůli podezření, že s ejedná o uprchlého vězně, rozsáhlou pátrací akci, do níž bylo nasazeno několik policejních hlídek. Ty operovaly nejen na Blanensku, ale i například v Brně a brzy slavily úspěch. Jedna z hlídek narazila v Kunštátu na podnapilého muže, ten se při kontrole nakonec ani nemohl vymlouvat a vloupání do obchodu přiznal. Navíc se po předložení dokladů potvrdilo, že zlodějem je uprchlý sedmatřicetiletý vězeň. „Po prošetření případu tedy putoval v poutech zpět za mříže kuřimské věznice," uzavřel policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Autoři | Foto pixabay.com | Zdroj PČR

Štítky zloděj, vězeň, Kunštát, obchod, Újezd, Brno, okres Blansko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vězeň na útěku se vloupal do obchodu a opil se. Skončil zpátky ve vězení  |  Blanensko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.