Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Ozbrojený muž přepadl kamioňáka, pátrají po něm policisté

Policisté z Blanska pátrají po lupiči, který 25. června před 13. hodinou přepadl řidiče kamionu. S nožem v ruce po něm chtěl peníze. Řidiče okradl o víc než 18 tisíc korun.

Devětadvacetiletý řidič kamionu IVECO zastavil na lesní cestě u silnice vedoucí z Rudice na Olomučany na Blanensku, kousek od místní pily v Olomučanech a chtěl si udělat bezpečnostní přestávku.

Když se vracel k autu, přistoupil k němu neznámý muž. Držel v ruce nůž a beze slova překvapenému řidiči naznačil, že chce peníze. Řidič mu z obavy o svůj život vydal peněženku i s platební kartou a finanční hotovostí ve výši 18.500 Kč. Když lupič dostal, co chtěl, dal se na útěk.

„V této souvislosti policie pátrá po neznámém muži ve věku kolem 40 let, štíhlé postavy s lehce vystouplým břichem, přibližně 180 cm vysoký, pravděpodobně s tmavými vlasy. V době činu byl oblečen do černohnědého trika s krátkým rukávem, tmavých kalhot, na hlavě měl kšiltovku tmavě zelené barvy," upřesnila policejní mluvčí Lenka Koryťáková.

Kriminalisté nyní žádají všechny svědky, kteří mohli v uvedené době projíždět, aby se přihlásili na telefonní číslo 974 631 335 nebo bezplatné lince 158. Pomoci by mohly i záznamy z palubních kamer. 

Foto PČR

Štítky přepadení, kamion, Blansko, Olomučany, Iveco, okres Blansko, Rudice, peníze

Ozbrojený muž přepadl kamioňáka, pátrají po něm policisté  |  Blanensko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.