Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dva muži na Blanensku skončili pod koly vlaků. Jeden si lehl na koleje, druhý šel přímo proti soupravě

Stejný způsob ukončení života spojil dva muže, kteří nezávisle na sobě o víkendu na Blanensku skončili pod koly vlaků. Jeden muž si lehl na koleje a čekal na smrt, druhý se proti jedoucímu vlaku dokonce čelně rozešel.

K prvnímu případu došlo v sobotu v podvečerních hodinách před půl sedmou hodinou na trati mezi Březovou nad Svitavou a Brnem. Devětatřicetiletý muž vstoupil na železničním přejezdu ve Spešově do kolejiště a podle výpovědi strojvedoucího šel proti právě přijíždějícímu osobnímu vlaku. Následky byly fatální.

O den později stejným způsobem skončil svůj život i dvacetiletý mladík. Krátce po půl třetí odpoledne si v Doubravici nad Svitavou v místech zvaném Hamry lehl na břicho a čekal na příjezd rychlíku, který mířil do Brna.

„V obou případech skončila nehoda s fatálním koncem," uzavřela policejní mluvčí Lenka Koryťáková.

Foto pixabay.com

Štítky vlak, sebevražda, blanensko, Hamry, doubravice, okres Blansko, Brno, Březová nad Svitavou, Doubravice nad Svitavou

Dva muži na Blanensku skončili pod koly vlaků. Jeden si lehl na koleje, druhý šel přímo proti soupravě  |  Blanensko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.