Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTO: Mladý řidič srazil chodkyni, měl pozitivní test na marihuanu. Policisté hledají svědky

Policisté na Blanensku vyšetřují dopravní nehodu z pátečního večera. Krátce po půl desáté srazil šestadvacetiletý řidič jedoucí ve Velkých Opatovicích směrem na Jevíčko chodkyni, která se pohybovala u silnice.

Řidič zavolal policisty i záchranku. Zraněnou devětačtyřicetiletou ženu museli záchranáři transportovat do nemocnice vrtulníkem. Řidič policistům nenadýchal žádný alkohol, s testem na drogy už to bylo horší.

Mladému muži ukázal test přítomnost marihuany v krvi. „Míra ovlivnění návykovou látkou se prověřuje," uvedla policejní mluvčí Lenka Koryťáková. Policisté tak případ řeší jako pro podezření za spáchání přečinu ublížení na zdraví z nedbalosti.

Policisté nyní prosí svědky o pomoc při vyšetřování. „Žádáme svědky, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, aby se přihlásili osobně na Dopravním inspektorátu v Blansku, nebo zatelefonovali na číslo 974 631 256, případně na bezplatnou tísňovou linku 158," vyzvala Koryťáková. „Za případnou spolupráci děkujeme," uzavřela mluvčí.

Foto PČR

Štítky bmw, srážka, chodkyně, nehoda, marihuana, test, okres Blansko, Jevíčko, Blansko

FOTO: Mladý řidič srazil chodkyni, měl pozitivní test na marihuanu. Policisté hledají svědky  |  Blanensko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.