Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Mladá dívenka se nerozhlédla při přechodu silnice, vlétla řidiči přímo pod auto

Smutnou událost museli ve čtvrtek večer řešit policisté v Boskovicích. V ulici 17. listopadu vběhla nezletilá dívka přímo pod auto, se zraněními ji musel do nemocnice transportovat vrtulník

Podle svědků se dívenka nerozhlédla a vběhla do silnice přímo před přijíždějící Škodu Octavia. Pětadvacetiletý řidič již srážce nedokázal zabránit. dívku náraz odmrštil na silnici.

Při dopravní nehodě utrpěla zranění, se kterými byla transportována vrtulníkem do nemocnice v Brně. „Dechová zkouška a test na jiné návykové látky byly u řidiče negativní. Hmotná škoda na vozidle byla předběžně vyčíslena na pět tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Lenka Koryťáková.

„Aby k podobně dramaticky vyhlížející situaci raději nikdy nedošlo, doporučujeme před vstupem do vozovky se vždy několikrát řádně rozhlédnout a také využívat místa určené k přecházení," uzavřela mluvčí.

Foto ilustrační foto, Dominik Svoboda

Štítky Boskovice, dívka, auto, srážka, silnice, Brno, Škoda Octavia

Mladá dívenka se nerozhlédla při přechodu silnice, vlétla řidiči přímo pod auto  |  Blanensko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.