Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Mladá řidička nejspíš usnula a auto narazilo do stromu, čtyři lidé skončili v nemocnici

Osobní vůz dnes nad ránem u Žďárné na Blanensku vyjel ze silnice a narazil do sloupu. Čtyři lidé se zranili, z toho jeden těžce. Čtyřiadvacetiletá řidička pravděpodobně usnula. V místě zasahoval záchranářský vrtulník.

Nehoda se stala krátce po 05:00. „Osobní vůz narazil do sloupu u domu, řidička pravděpodobně usnula a nevěnovala se řízení," uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek. Policie nehodu vyšetřuje.

U nehody zasahovaly čtyři záchranářské posádky, dvě bez lékaře, jedna s lékařem a vrtulník. Muže středního věku s těžkým zraněním záchranáři letecky přepravili na urgentní příjem brněnské bohunické nemocnice, řekla mluvčí záchranné služby Michaela Bothová.

Středně těžké poranění utrpěl mladý muž, záchranáři ho převezli na urgentní příjem do Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně. S lehkým zraněním vyvázla nezletilá dívka, putovala na chirurgii do brněnské Dětské nemocnice. Mladá žena pak s lehkým zraněním skončila na chirurgii v nemocnici v Boskovicích na Blanensku.

Foto ZZS JMK | Zdroj ČTK

Štítky nehoda, Žďárné, spánek, vrtulník, okres Blansko, Žďárná, úraz, Nemocnice Bohunice, Fakultní nemocnice u sv. Anny, Dětská nemocnice FN Brno, Nemocnice Boskovice s.r.o.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladá řidička nejspíš usnula a auto narazilo do stromu, čtyři lidé skončili v nemocnici  |  Blanensko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.