Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Taťána Malá zůstane náměstkyní hejtmana na jižní Moravě

Jihomoravští radní se plně postavili za náměstkyni hejtmana Taťánu Malou (ANO). Malá tak zůstává poslankyní a náměstkyní hejtmana Bohumila Šimka (ANO). Malá minulý týden skončila po necelých dvou týdnech v čele ministerstva spravedlnosti.

Vedení Jihomoravského kraje po poradě konstatovalo jednomyslně, že na základě dosavadních zkušeností s prací Taťány Malé ve funkci náměstkyně hejtmana není důvod jakkoli zpochybňovat její působení v této pozici. Nadále zůstává náměstkyní hejtmana pro oblast investic a majetku," uvedla mluvčí kraje Monika Brindzáková.

Malá se stala náměstkyní hejtmana Bohumila Šimka (ANO) po krajských volbách koncem předloňského roku. ANO je v koalici s ČSSD, TOP 09 s Žít Brno a Starosty pro Jižní Moravu. „Děkuji za podporu koaličním partnerům a vážím si toho, že mě hodnotí podle práce, kterou na kraji dělám," uvedla po hlasování poslankyně Malá.

Jmenování Malé do čela resortu spravedlnosti provázely již od začátku značné kontroverze. Později Malá čelila obviněním, že opisovala v obou svých diplomkách. Podle Malé byla vše jen kampaň, přiznala však, že v některých pasážích možá zapomněla citovat. Možné plagiátorství Malé bude ještě řešit etická komise Mendelovy univerzity.

Autoři | Foto repro youtube

Štítky Taťána Malá, náměstkyně, funkce, ANO 2011, Jihomoravský kraj, Bohumil Šimek, ČSSD, TOP 09, Žít Brno, Mendelova univerzita v Brně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Taťána Malá zůstane náměstkyní hejtmana na jižní Moravě  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.