Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

FOTO&VIDEO: Michal Kempný přivezl na jižní Moravu legendární Stanley Cup

Hokejoví fanoušci měli v úterý svátek. Na jih Moravy zavítala nejcennější klubová trofej světa - slavný americký Stanley Cup. Přivezl ho vítěz letošního ročníku, obránce a bývalý brněnské Komety Michal Kempný. V DRFG Areně ho přitom bouřlivě přivítalo přes dva a půl tisíce fanoušků.

Michal Kempný nejdříve majestátný, patnáct kilo vážící pohár představil v rodném Hodoníně, poté zavítal do Brna. Za Kometu přitom poprvé nastoupil téměř před 10ti lety, v sezóně 2008/2009. „V první sezoně v Brně jsem byl ještě mladý žolík, který pendloval mezi extraligou a první ligou. Jeden rok jsem hrál také v Praze ve Slavii. Po návratu do Brna jsem zde strávil dva báječné roky, které jsem si užil s vynikající hráčskou partou v šatně. Na Brno vzpomínám s velkou láskou. Rád bych se sem jednou vrátil. Ale nevím, kam mě kroky povedou," řekl.

Úspěšný obránce v Brně přiznal, že ho emoce z dosaženého začínají dostávat až postupem času. „Začínám si všechno uvědomovat až teď. V okamžicích, kdy jsem dnes navštívil Hodonín a následně Brno. Při zvednutí trofeje nad hlavu se mi promítl celý hokejový život. Oslavu v Hodoníně jsem si moc užil. Bylo to trošku šílené. Nečekal jsem, že přijde tolik lidí. Na některé se bohužel nedostalo," prohlásil Kempný.

Autoři | Foto Kometa Brno, Vít Novák | Zdroj Kometa Brno, ČTK

Štítky Stanley Cup, Brno, Hodonín, Kempný, Washington, Michal Kempný, HC Kometa Brno, Jihomoravský kraj, Morava, DRFG Arena, HC Slavia Praha, Washington Capitals, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO&VIDEO: Michal Kempný přivezl na jižní Moravu legendární Stanley Cup  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.