Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Vyhledávání

Nalezené články:

DRBÁRNA: Řešíme hovadiny. Zabýváme se například tím, co řekl Ovčáček nebo Zeman, říká novinářka Saša Uhlová

neděle, 8. července 2018, 19:29Drbárna
 
Saša Uhlová

Dnešním hostem pořadu Drbárna je Saša Uhlová. Její jméno si většina z vás spojí se sérií reportáží o zaměstnávání lidí s nízkou nebo žádnou pracovní kvalifikací. V roce 2017 se totiž nechávala zaměstnávat pod změněnou identitou jako zaměstnankyně, anebo...

 

DRBÁRNA: Housle, klavír i zpěv v Bambini di Praga. David Koller vzpomíná na začátek kariéry

pondělí, 11. června 2018, 19:00Drbárna
 
David Koller

Představovat Davida Kollera by bylo asi stejně zbytečný jako tvrdit, že nejhezčí holky jsou z Česka a ze Slovenska. V dalším díle Drbárny vyzpovídal populárního zpěváka Ondra Hellebrant. Pojďte na to!

 

DRBÁRNA: Fotit Iggyho Popa? Bylo to docela rychlé a specifické, vzpomíná fotograf Roman Černý 

neděle, 6. května 2018, 20:00Drbárna
 
Roman Černý

Pro někoho, kdo se alespoň trochu zajímá o fotografii, nebude jméno Roman Černý neznámé. Roman fotí umělce, zpěváky, spolupracuje s časopisem Reflex a je našim dalším hostem pořadu Drbárna. Pro Drbňáky ho vyzpovídal opět Ondřej Hellebrant. 

 

DRBÁRNA: Češi nejsou tolik srdeční, jako Srbové, říká stand-up komik Nikola Džokić

neděle, 8. dubna 2018, 20:00Drbna
 
Nikola Džokič

Stand-up komik, barový myslitel, sběrač zážitků a upomínek k platbě. Vždy hrdý Srb. Nikdy kladivo. Tak o sobě mluví Nikola Džokić, který baví Čechy svým neotřelým humorem. Do České republiky se přestěhoval před osmnácti lety, kdy v jeho rodné Jugoslávii...

 

DRBÁRNA: Jsem workoholik, relaxem je pro mě kapela, přiznává Honza Kopečný

neděle, 11. března 2018, 20:06Drbna
 
Honza Kopečný

Muzikálový herec, hudebník, zpěvák. Honza Kopečný je jednoduše multifunkčním umělcem, kterého většina z vás zná také z pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Rodáka z Českých Budějovic pro vás teď vyzpovídal Ondřej Hellebrant do dalšího dílu pořadu Drbárna.

 

Více článků »

Nalezené fotogalerie:

Nebyla nalezena žádná fotogalerie.

Nalezené profily:

Nebyly nalezeny žádné profily.

 

Napište nám

Nejčtenější

  • PŘEHLEDNĚ: Jak se změní ceny MHD od 1. září?...

  • Riviéra láme rekordy. Na největší koupaliště...

  • Brněnský policista odmítl úplatek v...

  • V autě už nebudou povinné náhradní žárovky a...

Reklama
 
 

O čem píše Drbna.cz

Mikroplasty v pitné vodě zůstávají i po úpravě, zjistili vědci

Drobné plastové částice, které se do řek a nádrží dostávají hlavně z odpadních vod, nedokážou úpravny pitné vody zcela odstranit. Ukázal to výzkum vědců z Ústavu pro hydrodynamiku Akademie věd ČR, kteří mikroplasty našli ve vzorcích ze tří úpraven. Jak řekl ředitel ústavu a první autor studie Martin Pivokonský, nejhůře se dají odstranit velmi drobné částice o průměru do pěti mikrometrů. V litru upravené pitné vody zůstává 300 až 900 částic mikroplastů. Studii publikoval prestižní časopis Science of the Total Environment v první polovině srpna.

Zdravotnické a sociální odbory vyhlásily stávkovou pohotovost

Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR dnes vyhlásil stávkovou pohotovost. Chce, aby vláda dodržela slib o plošném desetiprocentním růstu platů v oboru od příštího roku. Dalším krokem bude podle předsedkyně svazu Dagmar Žitníkové výzva zaměstnancům v nemocnicím, aby začali dodržovat počet hodin přesčasů daný zákoníkem práce. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) ve čtvrtek sdělil, že s rozhodnutím odborů nesouhlasí. Platy ve zdravotnictví podle něj rostly o 30 procent za posledních pět let.

Přesolené vegety aneb čím si doopravdy dochucujeme jídlo

Zeleninové kořenicí směsi jsou běžnou součástí mnoha jídel. Profesionální kuchaři se použití umělých dochucovadel většinou brání, ale laici k nim bývají shovívaví. Vědí však, co všechno si se žlutým práškem přisypou do hrnce? Spotřebitelský časopis dTest porovnal složení 18 univerzálních ochucujících přípravků se sušenou zeleninou. Zjistil, že v průměru obsahují téměř 60 procent soli, ale jen 20 procent zeleniny.