Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Soutěž o vstupenky na volejbalovou World Grand Prix žen

Tento víkend zavítá do Brna volejbalový turnaj World Grand Prix žen. Naše reprezentantky se utkají s exotickými soupeřkami z Alžírska, Mexika a Kazachstánu a věří, že se v Brně dočkají skvělé atmosféry. Aby Brněnská Drbna přispěla svou troškou do mlýna, přináší soutěž o vstupenky na všechny tři zápasy!

Brno je známé silnou podporou fanoušků snad ve všech sportovních odvětvích. Organizátoři víkendového turnaje si uvědomují nepříliš vhodný termín, kdy je moravská metropole na přelomu dvou prázdninových měsíců prázdná jako nikdy. Právě proto ale vsadili na naše krásné město!

ČTĚTE VÍCE: Volejbalistky touží projít turnajem Grand Prix v Brně bez porážky

Soutěž 

Abyste měli šanci vyhrát v naší soutěži, musíte zodpovědět naši jednoduchou otázku a mít trochu štěstí při slosování. Ze správných odpovědí vybereme dva šťastné výherce, kteří získají po dvou vstupenkách na celý víkendový program. 

Jak se jmenuje kapitánka české ženské volejbalové reprezentace?

Odpovědi hledejte v dnešním článku o World Grand Prix a pokud nevyhrajete, nezoufejte. Podpořit můžete naše bojovné amazonky i tak, vstupenky jsou k dostání v síti Ticketstream za skvělých 70 Kč na jedno utkání nebo za 150 Kč permanentku na všechny zápasy.

Soutěž ukončena

Máme tu dva vítěze, kteří správně zodpověděli naši jednoduchou otázku. Vstupenky na českou ženskou volejbalovou reprezentaci vyhrávají Iva Štorková a Jan Vondrák.

Odpověď na naši otázku byla samozřejmě Helena Havelková, což drtivá většina ze soutěžících věděla.

Gratulujeme a přejeme skvělý zážitek!

Štítky soutěž, volejbal, world grand prix, vstupenky, brno, vodova, vstupenka, Grand Prix, Volejbal Brno, Mexiko, Alžírsko, Kazachstán, Helena Havelková, Jan Vondrák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Soutěž o vstupenky na volejbalovou World Grand Prix žen  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.