Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Michal Sládeček skončil ve volejbalovém Brně

To o čem se pár dní povídalo bylo dnes potvrzeno. Nahrávač Michal Sládeček pro nesplnění očekávání opouští kádr brněnského volejbalu. Sládeček přišel před letošní sezónou aby se stal lídrem mladého týmu. Nepovedený začátek extraligové soutěže a selhání v Evropském poháru se staly zkušenému nahrávači osudnými.

Volejbal Brno začal Uniqua extraligu dvěma prohrami v Ústí nad Labem a Budějovicích, zvítězil až ve třetím zápase, ve kterém však Sládeček nenastoupil pro zranění zad. Navíc se klubu nepodařilo postoupit do dalšího kola Evropského poháru přes švýcarský Amriswil, když Sládeček při matchballu řídil chybně provedený útok.

Klub nyní jedná s reprezentantem Ondřejem Boulou, který je v současnosti volným hráčem. Trénoval sice s Příbramí, ale na angažmá se třetím týmem extraligy nedohodnul. V sobotu už Boula dokonce za Brňany střídal v Benátkách nad Jizerou. Kvůli nejistotě jeho setrvání však dle slov tranéra Malána bude i nadále nahrávačskou jendičkou Radim Hruška. 

Štítky volejbal, Brno, Michal Sládeček, Volejbal Brno, Ondřej Boula, VK Jihostroj České Budějovice, Radim Hruška, Ústí nad Labem, Příbram, Benátky nad Jizerou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Michal Sládeček skončil ve volejbalovém Brně  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.