Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Volejbalisté Brna získali dvě zámořské posily

Volejbalisty VK Brno posílí americký smečař Dalton Ammerman a kolumbijský blokař Renzo Mendoza. Poražený finalista uplynulého ročníku extraligy prošel v letní přestávce obměnou kádru, z něhož odešlo pět hráčů. Tým by měli ještě posílit univerzál a libero z Ruska.

"Počítáme s tím, že budeme hrát pod mnohem větším tlakem než v uplynulé sezoně. Naším cílem je bojovat opět o medailové umístění," prohlásil předseda představenstva klubu Martin Gerža.


Po úspěchu v minulé sezoně opustili kádr dva Rusové univerzál Sergej Andrianov a smečař Vladimír Sucharev, americké libero Nick Castello, do Karlových Varů zamířil smečař Marek Zmrhal a kariéru ukončil Luboš Smrčina.
"O návratu Andrianova, který má v Rusku po působení v našem klubu dobré jméno, nyní jednáme," dodal Gerža.

Brňané budou startovat i ve druhém nejvyšším evropském Poháru CEV, v němž jsou nasazeni do druhého kola. Do soutěže vstoupí až začátkem ledna a soupeřem jim bude vítěz duelu mezi hvězdným francouzským Tours a slovinským Kamnikem. Domácí hala na Kounicové ale nevyhovuje požadavkům soutěže, vedení klubu proto zvažuje možnost hrát pohár v hokejové DRFG areně nebo v Městské hale v Králově Poli.     

Zdroj: ČTK

Štítky Volejbal Brno, Rusko, volejbalista, Karlovy Vary, Brno, Tours

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Volejbalisté Brna získali dvě zámořské posily  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.