Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Extraligové týmy se představí v sobotu v Memoriálu Karla Lázničky ve Šlapanicích

Extraligové týmy Volejbalu Brno, Fatry Zlín a ČZÚ Praha budou spolu s vítězem Slovenského poháru VKP Komárno patřit k favoritům 5. ročníku Memoriálu Karla Lázničky.

Turnaj, v němž budou dále startovat Dobřichovice, Bučovice, Frýdek-Místek a pořadatel Sokol Šlapanice, se uskuteční v sobotu 26. září ve dvou šlapanických halách.

Láznička, který celý svůj život prožil ve Šlapanicích a začínal tam i s volejbalem, se jako hráč podílel na titulu mistra světa v roce 1956 a zisku dvou zlatých medailí na mistrovství Evropy. Během svého trenérského působení získal se Zbrojovkou Brno pět titulů mistra republiky a s reprezentací byl dvakrát stříbrný na mistrovství Evropy.

Turnaj ve Šlapanicích se hraje ve dvou skupinách, z každé postoupí dva týmy do semifinále. Loňské prvenství obhajuje ČZÚ Praha.

Tisková zpráva

Štítky Karel Láznička, Šlapanice, Praha, Volejbal Brno, VSC Fatra Zlín, Komárno, Evropa, FC Zbrojovka Brno, Frýdek-Místek, Dobřichovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Extraligové týmy se představí v sobotu v Memoriálu Karla Lázničky ve Šlapanicích  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.