Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V Brně budou soutěžit krasobruslařské naděje

Krasobruslařská hala v sousedství Kajot arény, kde hraje svoje mistrovské zápasy hokejová Kometa, bude ve dnech 15. až 17. února hostit mladé talenty z celé republiky.

Uskuteční se tu 14. ročník Velké cena Brna a Memoriál Stanislava Suka. A do Brna se sjedou ti nejlepší z celé republiky.

„Přijede na 130 závodníků v žákovské kategorii od osmi do šestnácti let. Velká cena Brna je součástí seriálu Českého poháru a ze strany soutěžících půjde o co nejlepší umístění pro nominaci na nadcházející mistrovství republiky,“ sdělila jedna z organizátorek soutěže a bývalá vynikající krasobruslařka Kateřina Beránková.

Mezi brněnskými talenty se objeví i Eliška Březinová, sestra čerstvého bronzového medailisty z lednového mistrovství Evropy v chorvatském Záhřebu Michala Březiny.

Ten se teď v zahraničí už pilně připravuje na březnové mistrovství světa, které se uskuteční od 10. do 17. března v kanadském Londýně.

Domácímu publiku se pak představí po návratu 25. března na jubilejním desátém ročníku populární akce Brněnské Velikonoce na ledě.

Foto: TJ Stadion Brno

Štítky Krasobruslařská hala, Velká cena Brna, Memoriál Stanislava Suka, krasobruslení, talenty, žákovská kategorie, Brno, Kateřina Beránková, Velikonoce, Eliška Březinová, Michal Březina, Londýn, Záhřeb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně budou soutěžit krasobruslařské naděje  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.