Počasí dnes12 °C, zítra11 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

Utkejte se při RunTour na Výstavišti s Jakubem Kohákem nebo Inou Puhajkovou

Brňané, kteří ještě nemají hotové plány na víkend jistě ocení žhavý tip na parádní sportovní akci. Sobotní odpoledne bude patřit všem fanouškům běhu, protože areál BVV hostí závod RunTour. Pořadatelé lákají na skvělou atmosféru, bohatý program a možnost poměřit síly se známými osobnostmi.

V jihomoravské metropoli se Česká pojišťovna Mizuno RunTour rozběhne v unikátním areálu BVV v sobotu 23. srpna. Dva dětské závody na 500 a 1000 metrů startují v 14.30 a 15 hodin. Dospělá trať na 5 kilometrů bude odstartována v 16 a 10kilometrová v 17 hodin.

V rámci doprovodného programu si návštěvníci budou moci zdarma nechat diagnostikovat svůj nášlap nebo si s dětmi zadovádět v dětském koutku. Chybět nebude ani koncert kapely Rock Mood či vystoupení taneční skupiny Magic Free Group.

Při registraci online na www.run-tour.cz činí startovné pro závod na 10 km 450 Kč, poloviční distance stojí o stokorunu méně a děti přihlášené před závodem přes internet běží zcela zdarma. Z každého startovného bude podle organizátorů odvedeno 50 Kč na charitu. Ke každým třem registracím pak běžci získávají automaticky další startovné zdarma.

RunTour v Brně poběží spolu s veřejností atraktivní hosté, kterými jsou režisér a herec Jakub Kohák, sportovní hlasatelka Ina Puhajková nebo herec Dalibor Gondík. 

Pořadatelé očekávají zhruba účast zhruba tisícovky běžců.

Štítky RunTour, běh, závod, výstaviště, Brno, mizuno, kohák, puhajková, gondík, Jakub Kohák, Veletrhy Brno, Generali Česká pojišťovna, Dalibor Gondík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Utkejte se při RunTour na Výstavišti s Jakubem Kohákem nebo Inou Puhajkovou  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.