Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Buldoci prohráli sedmý zápas play off a sezona pro ně končí

Florbalisté Bulldogs Brno nezvládli rozhodující sedmý zápas čtvrtfinále na půdě Vítkovic a po velmi dramatické sérii jsou to právě oni, kdo se s play off loučí. Velice vyrovnaný zápas, ve kterém rozhodovaly maličkosti, totiž překlopily na svou stranu Vítkovice a z postupu do semifinále se radují po výsledku 4:2.

Zápas začali lépe domácí, když se dostali do vedení ve 3. minutě po střele Veltšmída. Buldoci srovnali stav v 15. minutě, kdy střelou ze vzduchu vyrovnal Juhaňák. Půl minuty nato však vrátil vedení domácím Žák.

Vítkovicím se lépe povedl i vstup do druhé části a byl to opět Veltšmíd, který rozvlnil síťku Kejíkovy branky. Brno ve druhé třetině spíše bránilo, tlak si vytvořilo až těsně před druhou sirénou.

Nadějný stav 4:1 pro Vítkovice vystřelil v 56. minutě Řezanina a Buldoci byli nuceni hrát od té chvíle power play. Jiskřičku naděje pro hosty vykřesal v 57. minutě Jalový, ale pečlivá obrana Vítkovic jí nedovolila vzplanout v požár a stav 4:2 vydržel až do konce.

Brno se tak loučí s play off i celou sezonou.

Zápas krátce hodnotil trenér Bulldogs Rudolf Škubal: „V dnešním utkání rozhodla větší zkušenost soupeře a domácí prostředí. Utkání nevybočovalo z průběhu celé série a tímto děkujeme soupeři za možnost sehrát tolik kvalitních utkání. Když zhodnotím celou sérii, rozhodně jsme, až na výjimky, nepůsobili horším dojmem a bylo vidět, že se tým herně zlepšil.“

1. SC WOOW Vítkovice - itelligence Bulldogs Brno 4:2 (2:1, 1:0, 1:1)

Branky: 3. Lukáš Veltšmíd, 15. Zdeněk Žák, 26. Lukáš Veltšmíd, 56. Lukáš Řezanina - 15. Jiří Juhaňák, 57. Lukáš Jalový. Rozhodčí: Kamil Sojka - Tomáš Sojka. Vyloučení: 2:1. Využití: 0:0. Diváci: 480. Zásahy brankářů: Roman Ciompa 19 - Filip Kejík 22.

Štítky florbal, bulldogs, Vítkovice, čtvrtfinále, play off, série, Bulldogs Brno, Zdeněk Žák, Brno, Lukáš Veltšmíd, Yale Bulldogs, Tomáš Sojka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Buldoci prohráli sedmý zápas play off a sezona pro ně končí  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.