Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

V sobotu poprvé BK IMOS Brno před domácím publikem

Přestože si majitel a trenér IMOSu Brno Jan Bobrovský letos neklade stejně vysoké cíle jako v předešlých sezonách, rozhodně nemíní skládat zbraně a pokusí se s děvčaty vybojovat co nejvíce ligových bodů. Hodně také spoléhá na diváckou podporu.

Basketbalový klub IMOS Brno se poprvé předvede před domácím publikem. V sobotu od 17 hodin nastoupí v hale Rosnička proti bronzovému týmu loňského ročníku ŽBL – Sokolu Hradec Králové. „Rádi bychom pozvali všechny naše fanoušky a budeme rádi za jejich podporu při utkání," zve brněnský trenér Jan Bobrovský.

Tým Brna vstoupil ve středu do pořadu letošní Ženské basketbalové ligy vítězstvím na půdě Trutnova, kde vyhrál o čtyři body 71:67. Mezi nejlepší střelkyně týmu patřily s 19 body Jenna Smith a Katarina Tetemondová s 16 body. Hradecké lvice si připsaly také vítězství, a sice když porazili tým Slovanky MB 87:77.

Autoři

Štítky basketball, basket, bk, imos, Brno, BK IMOS Brno, IMOS Brno, a.s., Jan Bobrovský, EXCELSIOR Ženská basketbalová liga, Jenna Smith, Slovanka MB, Hradec Králové, Trutnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V sobotu poprvé BK IMOS Brno před domácím publikem  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.