Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Basketbalistky IMOSu vyráží do Itálie

Netradičně ve čtvrtek nastoupí tým BK IMOS Brno k utkání s italským celkem Beretta Famila Schio. Oba týmy jsou prozatím bez výhry v soutěži, jeden z týmů si připíše výhru. Brno odjíždí s deseti hráčkami.

Brňanky odjely na třetí kolo Euroligy se zdravou Klárou Vojtíkovou, která se potýkala se zraněním kotníku. Celkově tak bude mít trenér Jan Bobrovský k dispozici 10 hráček s možností nastoupit.

Italský tým si zatím v nejvyšší evropské klubové soutěži žen nepřipsal výhru, nicméně neradno ho podceňovat. „Pro nás je každý soupeř na domácí půdě obrovsky silný soupeř. Schio navíc má velmi vysoké hráčky, což bude pro nás problémem,“ uvedl před odjezdem do Itálie trenér Brna Jan Bobrovský.

Italky zatím odehrály v Evropské lize žen dvě utkání, v prvním prohrály se Salamancou 65:90. V druhém utkání odvedly slušný výkon proti Bourges, presto však soupeři podlehly 67:79. „Schio bylo, i v době kdy jsme byli mnohem silnější, nebezpečný soupeř,“ dokresluje pohled na domácí tým Jan Bobrovský.

TZ

Foto: bkzabiny.cz

Štítky Itálie, Brno, BK IMOS Brno, Jan Bobrovský, Klára Vojtíková, Bourges

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Basketbalistky IMOSu vyráží do Itálie  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.