Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Basketbalistky IMOSu čeká dnes duel s USK Praha

Basketbalistky IMOSu Brno se pokusí dnes vrátit v předehrávce 16. kola první ligy porážku obhájkyním titulu z USK Praha. Duel dvou nejlepších ligových týmů v hale Rosnička začíná v 18 hodin. Oba týmy zvolily ligovou předehrávku v rámci přípravy na nadcházející Evropskou ligu.

Oba celky se střetly již minulou středu a hráčky IMOSu odehrály s USK vyrovnanou partii. Brňanky soupeři podlehly rozdílem deseti bodů, když o výsledku rozhodla nevydařená první čtvrtina.

„Každý zápas je jiný. Nepodali jsme v Praze špatný výkon. Ale abychom vyhráli, museli bychom hrát mnohem lépe. A hlavně se zlepšit ve střelbě,“ poznamenal kouč IMOSu Brno Jan Bobrovský.

V minulém kole zdolaly Brňanky v Mladé Boleslavi hladce domácí Slovanku. „Podali jsme slušný výkon. Soupeřky hrály hodně tvrdě. Ale rozhodně se nedají srovnávat s kvalitou týmu USK Praha,“ dodal Bobrovský.

Zatím se jen pomalu dostávají do bývalé formy po zraněních a přestávce Hejdová se Šujanovou. „Vnímám to jako běh na dlouhou trať. Ještě chvíli potrvá, než budou jejich výkony optimální,“ odhaduje brněnský kouč.

Napsal Jiří Pošvář, tiskový mluvčí IMOSu Brno
Foto: Martin Pazdera, www.bkzabiny.eu

Štítky ŽBL, předehrávka, 16. kolo, IMOS Brno, USK Praha, IMOS Brno, a.s., basketbalista, Jan Bobrovský, Slovanka MB, Praha, Martin Pazdera, Mladá Boleslav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Basketbalistky IMOSu čeká dnes duel s USK Praha  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.